19 Μαρ 2018

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Την Κυριακή 1 Απριλίου αμέσως μετά την θεία λειτουργία που θα τελεστεί στον Τίμιο Σταυρό, θα γίνει η κλήρωση της τηλεόρασης Panasonic που βρισκόταν σε εξέλιξη με λαχειοφόρο αγορά, που σκοπό είχε την ανακαίνιση της αίθουσας εκδηλώσεων, αλλά και με κάποιο ποσό για την αναστήλωση του Άη Γιώργη. 
Τα άτομα που εκπροσώπησαν τους φορείς του χωριού για να γίνει αυτή η λαχειοφόρος αγορά, ευχαριστούν θερμά όλους όσους βοήθησαν με την οικονομική προσφορά τους, και φυσικά τα άτομα που εργάστηκαν για να κοπούν όλοι αυτοί οι λαχνοί.  

5 Μαρ 2018

ΕΤΟΙΜΗ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Έτοιμη προς χρήση για κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις είναι και πάλι η αίθουσα εκδηλώσεων που βρίσκεται στην πλατεία του Τιμίου Σταυρού. Στην αίθουσα έγιναν εργασίες συντήρησης τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά με σοβά και βάψιμο, καθώς και τοποθέτηση μπουφέ, πάγκου και νεροχύτη για τις ανάγκες των εκδηλώσεων κυρίως σε μνημόσυνα. Για τον σκοπό αυτό εδώ και ένα χρόνο περίπου βρίσκεται σε εξέλιξη η λαχειοφόρος αγορά με μια τηλεόραση Panasonic, τα οποία έσοδα της κάλυψαν σε μεγάλο βαθμό αυτό το σημαντικό έργο. 

Η κλήρωση της Τηλεόρασης θα γίνει τις επόμενες ημέρες, το αργότερο μέχρι το Πάσχα, γι αυτό παρακαλούμε θερμά τα λιγοστά άτομα που έχουν μπλοκάκια να τα επιστρέψουν ούτως ώστε να συμμετέχουν και αυτά στην κλήρωση.




       

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΛΙΔΩΝΑΚΗ

Με μια μικρή καθυστέρηση θα ενημερώσουμε τον θάνατο της Κυριακής Καλιδωνάκη (Κούλα της Σταύρενας) που έφυγε από τη ζωή σε ηληκία 79 ετών. Η κηδεία της έγινε την περασμένη Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι από τον Ι. Ν. Τιμίου Σταυρού.

Το Demati News εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της.