22 Μαρ 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ

Τις ευχαριστίες τους προς όλους όσοι συμμετείχαν στο πένθος τους για το θάνατο της Καλλιόπης Αφραθιανάκη, εκφράζουν τα μέλη της οικογένειας της εκλιπούσας σε επικοινωνία που είχαν με το Demati News.
Συγκεκριμένα, αναφέρουν:
Η οικογένεια της Καλλιόπης Αφραθιανάκη, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας για την ειλικρινή συμμετοχή στο πένθος μας και για τη συμπροσευχή όλων, των συγγενών και των φίλων, κατά την Εξόδιο Ακολουθία.
Ιδιαιτέρως, των σεβαστών κληρικών, για την έκθυμη και ολόκαρδη συμμετοχή τους, αλλά και όσους βρέθηκαν κοντά στη θλίψη μας με κάθε τρόπο.

Δεμάτι  22 Μαρτίου 2016

Η οικογένεια της αείμνηστης Καλλιόπης Αφραθιανάκη.


20 Μαρ 2016

ΜΕ ΔΩΡΕΑ Η ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΤΟΥ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ

Τον περιβάλλοντα χώρο του κοιμητηρίου Δεματίου περιφράξανε με έξοδα από κοινού οι Γιάννης Ε. Καρακωνσταντάκης και Μανώλης Κ. Νοδαράκης. Η περίφραξη συμπεριελάμβανε γαλβανιζέ πλέγμα και πασσάλους, αποκλείοντας έτσι την είσοδο στον εσωτερικό χώρο του κοιμητηρίου στα αδέσποτα ζώα που κατά καιρούς προκαλούσαν υλικές ζημιές. Στη συνέχεια με την άνοιξη του καιρού με δικά του έξοδα ο Μανώλης Κ. Νοδαράκης σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της κοινότητας έχουν προγραμματίσει στην αγορά χρωμάτων και στην βαφή όλου του κοιμητηρίου ούτως ώστε να δοθεί μια σαφώς ποιο εμφανή εικόνα στο χώρο αυτό.



19 Μαρ 2016

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Η ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΑΦΡΑΘΙΑΝΑΚΗ

Η Καλλιόπη Αφραθιανάκη του Μύρου έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών.
Η κ. Καλλιόπη για πολλά χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά κυρίως κινητικά προβλήματα με την υγεία της, ενώ το τελευταίο διάστημα η κατάσταση της είχε επιδεινωθεί πολύ περισσότερο.

Η κηδεία της θα γίνει την Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι από τον Ι. Ν. Τιμίου Σταυρού στο Δεμάτι.


Το Demati News εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της.  

18 Μαρ 2016

ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ Μ. ΦΡΟΣΙΝΑΚΗ

Σε ανακοπή οφείλετε ο ξαφνικός θάνατος του Μανώλη Φροσινάκη το απόγευμα της παρασκευής. 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος Μανώλης ήταν στο χωριό και εκτελούσε εργασίες στις ελιές του, εκεί ένιωσε κάποια αδιαθεσία, γυρνώντας στο χωριό για να ξεκουραστεί τελικά η καρδιά του τον πρόδωσε αφήνοντας την τελευταία του πνοή σε ηλικία 72 ετών.


Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 19 Μαρτίου και ώρα 14:00 από τον Ι. Ν. Τιμίου Σταυρού στο Δεμάτι.

Το Demati News εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.  

  

1 Μαρ 2016

ΤΟ 1982 ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Μια φωτογραφία στο δημοτικό σχολείο Δεματίου το 1982 στην εορτή της 25ης Μαρτίου.

Επάνω σειρά: Μιχάλης Καρακωνσταντάκης, Αποστόλης Τζανάκης, Γιώργος Τζανάκης, Στέλλα Τζανάκη, Νεκτάριος Συνάκης, Μαρίνα Κρουσανιωτάκη, Μαριάνθη Τζανάκη, Κώστας Ορφανάκης, Ελένη Χριστάκη, Μύρος Αεράκης, Δημήτρης Τζανάκης, Γρηγόρης Κρουσανιωτάκης, Γιώργος Κρουσανιωτάκης, Στέφανος Μαράκης, Γιώργος Κανακαράκης.
 
Κάτω σειρά: Κρυστάλλη Κανακαράκη, Χρήστος Αεράκης, Κούλα Τζανάκη, Μανώλης Κανακαράκης, Μιχάλης Κρουσανιωτάκης, Γιώργος Σχοινιανάκης, Άννα Τζανάκη, Λευτέρης Φτυλάκης.