
Η διαδικασία..
Παίρνουμε βασιλικό
απ’ το σταυρό και τον βάζουμε στη λεκάνη μας, ρίχνουμε καυτό νερό, τον
αφήνουμε εκεί μέχρι να γίνει χλιαρό το νερό, μετά ρίχνουμε μέσα μόνο
αλεύρι και πιάνουμε το προζύμι, λέμε συνεχώς το τροπάριο του σταυρού.. το
σταυρώνουμε με το κλωνάρι του βασιλικού και έπειτα αφήνουμε τον βασιλικό στην
πάνω μεριά, σκεπάζουμε το προζύμι και το πρωί έχει βουλιάξει ο
βασιλικός... κάνουμε το πρόσφορο με σκέτο αλεύρι και λίγο αλάτι με το ζύμωμα να
διαρκεί είκοσι λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου