30 Ιουν 2016

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΗΡΕ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΦΤΥΛΑΚΗΣ

Πριν λίγες μέρες, ο Μαρίνος Φτυλάκης έγινε ο 1ος κολυμβητής από την Κρήτη που επιλέχθηκε να πάρει υποτροφία και αυτό τον καιρό περιμένει τις τελικές προτάσεις των Πανεπιστημίων.
Τον Νοέμβριο του 2015, ο Μαρίνος Φτυλάκης πραγματοποίησε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στους παίδες στα 50 μέτρα ελεύθερο. Ο κολυμβητής του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ελλάδας, και το ταλέντο του αναγνωρίζεται πλέον και εκτός συνόρων.

Πρίν ένα μήνα το hellenic aquatics ήρθε και στην Κρήτη, Το πρώτο όνομα από το νησί που βρίσκεται ανάμεσα στους υπόλοιπους Έλληνες κολυμβητές, είναι του Μαρίνου Φτυλάκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της κολύμβησης βρίσκονται σε αυτήν την πλατφόρμα.

Το hellenic aquatics είναι μια Ελληνοαμερικανική διαδικτυακή πλατφόρμα η οποία περιλαμβάνει τα βιογραφικά των καλύτερων Ελλήνων κολυμβητών. Ουσιαστικά είναι ένας παροχέας μέσα από τον οποίο τα Αμερικάνικα κολέγια σκανάρουν τους Έλληνες κολυμβητές και κάνουν πρόταση στους καλύτερους να φοιτήσουν σε ένα από τα 200 πανεπιστήμια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: