18 Μαρ 2014

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Η Μ. ΚΑΝΑΚΑΡΑΚΗ

Υποψήφια σύμβουλος στην Περιφέρεια Κρήτης (Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου) θα είναι στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές η συγχωριανή μας Ιατρός Μαρίνα Κανακαράκη στο ψηφοδέλτιο του Σεραφείμ Τσόκα.
Αναλυτικά η δήλωση της υποψήφιας Μαρίνας Κανακαράκη...

Αγαπητοί φίλοι...
Για πρώτη φορά τώρα αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά σε επίπεδο αυτοδιοικητικών εκλογών .
Η χώρα μας βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη χρονική περίοδο και αυτό το βιώνουμε όλοι καθημερινά. Για να ανακάμψει η χώρα χρειάζονται έργα και επομένως πόροι που θα χρηματοδοτήσουν τα έργα. Δυστυχώς το κράτος δεν έχει χρήματα και επομένως είναι επιτακτική ανάγκη να βρεθούν οι πόροι αυτοί από ευρωπαϊκά κονδύλια.
Η Κρήτη ως περιφέρεια έχει τεράστια δυναμική ανάπτυξης αν αξιοποιήσει σωστά τα δύο βασικά της πλεονεκτήματα: την τουριστική βιομηχανία και την αγροτική οικονομία. Επομένως είναι απαραίτητος ο σωστός σχεδιασμός, η εξασφάλιση των οικονομικών πόρων και φυσικά το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό.
Χρειάζονται άνθρωποι με νέες ιδέες, επιτυχημένοι στον τομέα τους, που δεν έχουν σε τίποτα να ωφεληθούν από την ενασχόληση τους με τα κοινά αλλά που μπορούν να προσφέρουν με όρεξη, ανιδιοτέλεια και αξιοπρέπεια για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.
Ας βάλουμε όλοι μας τον πήχη ψηλότερα και ας ανασηκωθούμε ξανά ως άνθρωποι και ως πολίτες. Επιθυμία μου είναι να με ψηφίσουν μόνο όσοι πιστεύουν ότι μπορώ να προσφέρω έστω και ελάχιστα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Με εκτίμηση
Μαρίνα Κανακαράκη
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: